2012-08-09 08:55:25• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Folyton hiányérzet gyötri

Napi horoszkóp augusztus 9-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Folytonos hiányérzet gyötri. Bár látszólag mindene megvan, amire vágyott, mégsem érzi magát maradéktalanul boldognak. Járjon utána, amíg nem késő. Ne hagyja, hogy elmúljon az idő, és csak a kesergés maradjon. Most még megtalálhatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Mostanában szorongással, és aggodalommal teli időket él. Pedig az élet az elengedésben, a felszabadultságban nyilvánul meg. Csak akkor él, ha kicsit tud felhőtlen és felelőtlen lenni. Ha úgy tetszik, könnyelmű. Szárnyaljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy kis testmozgás nem ártana, ha nem akarja, hogy az izomzata kárára növekedjen a testtömege. Általában is többet kellene törődnie az egészségével. Ha van valami orvosi vizit, amit már régóta halogat, ma itt az idő!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedvesével a változások idejét éli. Ez éppúgy történhet jó, mint rossz értelemben. Hogy milyen módon zajlik ez épp önöknél, az sokban múlik a hangoltságán. Hallgassanak együtt jó zenét, járjanak táncolni. Akkor jobban járnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön tüzes jegy, és ma különösen lobbanékony, és ezzel ma sokat árthat magának éppen. Hűtse le idegeit, ha teheti kezdje a napját hideg vizes zuhannyal. Még jobb, ha meg tud mártózni természetes vagy mesterséges vizekben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne hagyja, hogy mások akarata letérítse önt arról az útról, amit eltervezett magának. Jók a gondolatai, és csak a következetességén múlik, hogy valóra tudja-e váltani őket. Legyen rugalmas, de a távlati célokban kitartó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életében. Mint mindenben, ebben is többet érhet el a vágyódással, mintsem az akarattal. Az igazi békét csak békés eszközökkel lehet megteremteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Olyan emberek között találja magát, akik feltétel nélkül hódolnak tudásának és tisztelik a tapasztalataiért. Adjon át nekik minél többet a tudásából. A tudást, az anyagi javakat és a szeretetet vétek nem megosztani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes meglepetésben részeltethetik ma a csillagai. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakul az élete, de még valami extra bónuszt is kap a sorstól. Ma ezt természetesnek veheti. Ami jár, az jár.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne akarjon mindent megváltoztatni ön körül. A kedvező fordulat csak akkor áll be az életében, ha a változtatást önmagán kezdi. Amíg a sikertelenségéért másokat vádol, aligha számíthat sikerekre. Vegye észre másban is a jót!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A belső béke megteremtése a feladata még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Münchausen báró módjára ki tudja magát húzni a slamasztikából, és a rossz erőket jóvá tudja változtatni. Ez is csak egy próbatétel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Talán van egy rosszakarója a környezetében, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni öntől. Ha a nemtörődömsége nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznia. Vértezze fel magát!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: